Top 10 energieleveranciers

Zoekt u een goedkope energieleverancier? Wij laten de actuele top 10 zien van meest voordelige energiebedrijven van Nederland. U kunt vergelijken op aspecten als contractduur en duurzaamheid. Uw besparing wordt direct getoond. Sluit online een nieuw energiecontract af. Overstappen is makkelijk en snel.

Top 10 energieleveranciers

Wij kijken naar de resultaten verschillende vergelijkingswebsites en maken op basis daarvan onze eigen top 10.

Energieleverancier Beoordeling Energielasten per jaar Meer informatie
Nederlandse Energie Mij. Nederlandse Energie Maatschappij beoordeling 5.0 € 2.015 Meer …
Energiedirect Greenchoice beoordeling 4.5 € 1.980 Meer …
Budgetenergie € 1.994 Meer …
Greenchoice € 2.206 Meer …
Essent € 2.020 Meer …
Vattenfall € 2.150 Meer …
Eneco € 2.041 Meer …
Vandebron € 2.026 Meer …
Engie € 2.207 Meer …
Oxxio € 2.001 Meer …

Bovenstaande vergelijking komt tot stand op basis van beschikbare gegevens op de website van de betreffende energie-aanbieder op 1 juli 2021. Er is gekozen voor een kwalitatieve vergelijking. De genoemde energielasten betreffen een indicatie voor de totale kosten van levering en gebruik van elektriciteit en gas per jaar, inclusief BTW. Voor het gebruik wordt uitgegaan van een gemiddeld huishouden van vier personen. Voor de looptijd wordt uitgegaan van 1 jaar vast en een gecombineerd contract voor elektriciteit en gas. Zie voor een verdere toelichting van de vergelijking onze verantwoording. De energietarieven kunnen verschillen per regio en per huishoudensamenstelling. Kijk bij de energieleverancier voor de precieze energietarieven die voor uw situatie gelden.

Stap nu over voor de laagste energiekosten, klik hier!

Aanbiedingen energieleveranciers

Bekijk hier de actuele aanbiedingen van energieleveranciers om u als klant binnen te halen. Profiteer direct van een welkomstkorting.

Een tip van consumentenorganisaties; stap regelmatig, dat wil zeggen in de 1 a 2 jaar, over van energieleverancier en ontvang opnieuw een welkomstkorting. U kunt direct een korting op uw energierekening krijgen van maar liefst € 200,- tot wel € 350,-, of kies voor een cadeaubon van een webwinkel zoals Bol.com. De hoogte van het welkomstcadeau of korting hangt af van de vaste termijn die u kiest.

Gevonden op:10 goedkoopste energiebedrijven.

1 gedachte over “Top 10 energieleveranciers”

  1. Bedankt voor het delen van uw artikel, het is nuttig voor mij. ik heb idioot hoge energiekosten, en zoek hoe ik mijn energiekosten kan verlagen! ik snap werkelijk niet waar de politiek mee bezig is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.