Top 10 energieleveranciers

Zoekt u een goedkope energieleverancier? Wij laten de actuele top 10 zien van meest voordelige energiebedrijven van Nederland. U kunt vergelijken op aspecten als contractduur en duurzaamheid. Uw besparing wordt direct getoond. Sluit online een nieuw energiecontract af. Overstappen is makkelijk en snel.

Top 10 energieleveranciers

Wij kijken naar de resultaten verschillende vergelijkingswebsites en maken op basis daarvan onze eigen top 10.

EnergieleverancierBeoordelingEnergielasten per jaarMeer informatie
Nederlandse Energie Mij.Nederlandse Energie Maatschappij beoordeling 5.0€ 2.015Meer ...
Energiedirect Greenchoice beoordeling 4.5€ 1.980Meer ...
Budgetenergie€ 1.994Meer ...
Greenchoice€ 2.206Meer ...
Essent€ 2.020Meer ...
Vattenfall€ 2.150Meer ...
Eneco€ 2.041Meer ...
Vandebron€ 2.026Meer ...
Engie€ 2.207Meer ...
Oxxio€ 2.001Meer ...

Bovenstaande vergelijking komt tot stand op basis van beschikbare gegevens op de website van de betreffende energie-aanbieder op 1 maart 2021. Er is gekozen voor een kwalitatieve vergelijking. De genoemde energielasten betreffen een indicatie voor de totale kosten van levering en gebruik van elektriciteit en gas per jaar, inclusief BTW. Voor het gebruik wordt uitgegaan van een gemiddeld huishouden van vier personen. Voor de looptijd wordt uitgegaan van 1 jaar vast en een gecombineerd contract voor elektriciteit en gas. Zie voor een verdere toelichting van de vergelijking onze verantwoording. De energietarieven kunnen verschillen per regio en per huishoudensamenstelling. Kijk bij de energieleverancier voor de precieze energietarieven die voor uw situatie gelden.

Stap nu over voor de laagste energiekosten, klik hier!

Gevonden op: energieleverancier kiezen, top 10 energieleveranciers, energieleveranciers, energieleverancier, energiebedrijven top 10, energie leverancier kiezen, energiemaatschappij kiezen, top 10 goedkoopste energieleveranciers, energieleverancierkiezen com, www energieleverancierkiezen com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *