Top 10 energieleveranciers

Zoekt u een goedkope energieleverancier? Wij laten de actuele top 10 zien van meest voordelige energiebedrijven van Nederland. U kunt vergelijken op aspecten als contractduur en duurzaamheid. Uw besparing wordt direct getoond. Sluit online een nieuw energiecontract af. Overstappen is makkelijk en snel.

Top 10 energieleveranciers

Wij kijken naar de resultaten van verschillende vergelijkingswebsites en maken op basis daarvan onze eigen top 10. De genoemde energieprijzen zijn bekeken per 1 juni 2023.

Energieleverancier Beoordeling Energielasten per jaar 2023 Meer informatie
Energiedirect Energiedirect beoordeling 4.5 2.811 Meer …
Budgetenergie 2.367 Meer …
Frank Energy 2.330 Meer …
Greenchoice 2.736 Meer …
Essent 2.814 Meer …
Vattenfall 2.641 Meer …
Eneco 2.647 Meer …
Vandebron 2.693 Meer …
Engie 2.746 Meer …
Oxxio 2.521 Meer …

Bovenstaande vergelijking komt tot stand op basis van beschikbare gegevens op de website van de betreffende energie-aanbieder per juni 2023. Er is gekozen voor een kwalitatieve vergelijking. De genoemde energielasten betreffen een indicatie voor de totale kosten van levering en gebruik van elektriciteit en gas per jaar, inclusief BTW. Voor het gebruik wordt uitgegaan van een gemiddeld huishouden van vier personen. Gasverbruik 1.300 m3 en stroomverbruik 2.400 kWh per jaar. Voor de looptijd wordt uitgegaan van 1 jaar vast contract of een variabel contract. Uitzondering Frank Energy met een dynamisch contract. Uitgangspunt is een gecombineerd contract voor elektriciteit en gas. Zie voor een verdere toelichting van de vergelijking onze verantwoording. Bekijk de energieprijzen van de top 10 goedkoopste energieleveranciers over meerdere jaren. De energietarieven kunnen verschillen per regio en per huishoudensamenstelling. Kijk bij de energieleverancier voor de precieze energietarieven die voor uw situatie gelden.

Stap nu over voor de laagste energiekosten, klik hier!

Aanbiedingen energieleveranciers

Bekijk hier de actuele aanbiedingen van energieleveranciers om u als klant binnen te halen. Profiteer direct van een welkomstkorting.

Een tip van consumentenorganisaties; stap regelmatig, dat wil zeggen in de 1 a 2 jaar, over van energieleverancier en ontvang opnieuw een welkomstkorting. U kunt direct een korting op uw energierekening krijgen van maar liefst € 200,- tot wel € 350,-, of kies voor een cadeaubon van een webwinkel zoals Bol.com. De hoogte van het welkomstcadeau of korting hangt af van de vaste termijn die u kiest.

1 gedachte over “Top 10 energieleveranciers”

  1. Bedankt voor het delen van uw artikel, het is nuttig voor mij. ik heb idioot hoge energiekosten, en zoek hoe ik mijn energiekosten kan verlagen! ik snap werkelijk niet waar de politiek mee bezig is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *