Energiecollectief

De energietarieven worden per 1 januari 2014 weer aangepast. Er zijn veel consumentenorganisaties die een energiecollectief opzetten. Vereniging Eigen Huis, de Consumentenbond en ook De Telegraaf. Toch is een consument niet altijd het goedkoopste uit bij een collectiviteit die energie inkoopt. De consumentenorganisaties kiezen voor het gemiddelde, zonder te kijken waar je als individu het beste uit bent. En ook is niet altijd duidelijk waar op geselecteerd wordt. Er wordt een veiling uitgeroepen, maar onduidelijk blijft hoe goedkoop de voorgestelde partij nou echt is.

nederlandCOLLECTIEF stelt dat zij het anders doen. Zij kijken voor een aantal specifieke gezinssituaties naar de energietarieven van alle energieleveranciers, en gaan met de meest voordelige aanbieders nog eens een speciale deal aan. Hierdoor realiseren zij de allerlaagste prijs voor consumenten. Althans, zo stellen zij dit. En het lijkt te werken. Voor de huidige ronde van collectief inkopen zijn zij beduidend scherper dan andere collectieven, maar liefst euro 99 per jaar goedkoper.

Stap nu over naar een goedkope energieleverancier met de laagste prijs voor energie.

Gevonden op: energiecollectief telegraaf, consumentenbond energiecollectief, energiecollectief echt goedkoper, telegraaf energiecollectief
1.00 avg. rating (31% score) - 4 votes